Opalescence-bleekproducten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij tandheelkundige praktijken.

TANDENBLEKEN: HOE WETENSCHAP
IN UW VOORDEEL KAN WERKEN

Marker Stroke

Er zijn veel verschillende merken waarmee je je tanden kunt bleken. Veel daarvan werken goed, maar zijn ze ook veilig? Bekijk de video en lees hieronder alle tips voor het kiezen van het perfecte bleekproduct.

De bleekproducten van Opalescence™ zijn meer onderzocht dan elk ander bleekmerk ter wereld. Op grond van de resultaten van die onderzoeken kan uw tandarts u adviezen geven voor een veilige en betrouwbare bleekbehandeling.

WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

7 INTERESSANTE VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER BLEEKBEHANDELINGEN

Wij geven feiten die direct afkomstig zijn van experts op het gebied van tandheelkundig onderzoek. Alle Opalescence-bleekproducten zijn uitgebreid onderzocht en getest. Geen wonder dat Opalescence een bekende naam aan het worden is.

KAN IK MIJN TANDEN BLEKEN TERWIJL IK SLAAP?

Met een op maat gemaakt bitje kunt u uw tanden bleken terwijl u slaapt! Uit een universitair onderzoek is gebleken dat Opalescence™ 10%-bleekgel tijdens bleekbehandelingen ’s nachts gedurende 8–10 uur actief blijft.1

HELPT HET OM TIJDENS HET BLEKEN UV- OF LEDLICHT TE GEBRUIKEN?

Uit onderzoek blijkt steeds weer dat uv- of ledlicht de werking van bleekbehandelingen niet verbetert.4 Uit sommige onderzoeken is zelfs gebleken dat het gebruik van dergelijk licht bij bleekbehandelingen schade kan toebrengen aan de lippen en het tandvlees.5 Bovendien staan deze toepassingen erom bekend dat er een terugval in kleurtint mogelijk is.

HOE LANG BEHOUDEN MIJN TANDEN HUN WITTERE KLEUR?

Dat hangt af van een aantal factoren. Er zijn allerlei dingen van invloed op hoe lang uw gebit wit blijft, van biologische factoren tot uw voedingspatroon. Opalescence-bleekbehandelingen helpen vergeleken met bleekproducten van concurrerende merken wel bij het verminderen van een terugval in kleurtint.6 Ook een goede blekende tandpasta (zoals Opalescence™ Whitening Toothpaste) kan de tijdsduur tussen behandelingen helpen verlengen.

WORDT HET EEN KLIEDERBOEL EN KRIJG IK ER EEN PIJNLIJK GEBIT OF PIJNLIJK TANDVLEES VAN?

De kleverige, viskeuze formule voorkomt dat Opalescence-bleekgel uit het bitje stroomt, zoals bij andere bleekproducten het geval is.7Het is dan wel belangrijk om de gel niet teveel door uw mond te bewegen. Als de gel te lang op uw tandvlees blijft, kan dat tot irritatie of pijn leiden. Voorkom ongemak door u goed aan de instructies te houden. Lees hoe u de voorgevulde bitjes op de juiste manier aanbrengt en hoe u de gel in het bitje spuit. Gebruik Opalescence Sensitivity Relief Whitening Toothpaste voor en tijdens bleekbehandelingen om pijn aan het gebit zoveel mogelijk te beperken.

IS BLEKEN DUUR?

De kosten van een bleekbehandeling kunnen sterk variëren en hangen af van de behandeling die u gebruikt en waar u deze koopt. Vrij verkrijgbare bleekproducten zijn het goedkoopst, maar mogelijk niet het meest effectief. Ze zijn namelijk niet precies aangepast aan uw behoeften. Bovendien kunnen ze zorgen voor overgevoelige tanden. Andere, door tandartsen uitgevoerde bleekbehandelingen voor het gebit zijn mogelijk duurder, bijvoorbeeld door de kostbare lampen of lasers die tijdens de bleekbehandeling worden gebruikt, ook al leveren deze accessoires meestal geen enkel extra voordeel op. De Opalescence-bleekbehandeling biedt de voordelen van een door de tandarts voorgeschreven bleekbehandeling, maar dan zonder kostbare foefjes, waardoor de prijs-kwaliteitsverhouding optimaal is. Bespreek de specifieke kosten met uw tandarts, om te kijken welke bleekbehandeling voor u de beste optie is.

IK WIL MIJN TANDEN GAAN BLEKEN, WAT MOET IK NU DOEN?

Uw tandartspraktijk kan u helpen aan een goede bleekbehandeling. Bij uw mondhygiënist en tandarts kunt u uitstekend terecht voor het bepalen van uw behandeling, het uitzetten van een tijdslijn en een kleurtintcontrole. Hij of zij begrijpt uw speciale behoeften en verlangens en kan (waar nodig) overgevoeligheidsverschijnselen verhelpen.

1. Matis BA, Gaiao U, Blackman D, Schultz FA, Eckert G. In vivo degradation of bleaching gel used in whitening teeth. J Am Dent Assoc. 1999;130(2):227–35.
2. Jadad E, Montoya J, Arana G, Gordillo LAA, Palo RM, and Loguercio AD. Spectrophotometric evaluation of color alterations with a new dental bleaching product in patients wearing orthodontic appliances. Am J Oxford Dentofacial Ortho. 2011;140(1):e43-47.
3. Sword RJ, Haywood VB. Teeth Bleaching Efficacy During Clear Aligner Orthodontic Treatment. Compend Contin Educ Dent. 2020; 41(5):e11–e16. PMID: 32369381.
4. Maran, Bm, A Burey, Tdp Matos, Ad Loguercio, and A Reis. “In-Office Dental Bleaching with Light vs. without Light: A Systematic Review and Meta-Analysis.” Journal of Dentistry 70 (2018): 1-13
5. Bruzell EM, Johnsen B, Aalerud TN, Dahl JE, Christensen T. In vitro efficacy and risk for adverse effects of light-assisted tooth bleaching. Photochem Photo Bi Sci. 2009;8(3):377–385.
6. Grobler SR, Majeed A, Hayward R, et al. A Clinical Study of the Effectiveness of Two Different 10% Carbamide Peroxide Bleaching Products: A 6-Month Follow-up. Int J Dent. 2011;167525. doi: 10.1155/2011/167525.
7. Caughman WF, DMD, Frazier KB, Haywood, VB. Carbamide peroxide whitening of non- vital single discolored teeth: Case reports. Quintessence Int. 1999;30(3):155-61.

How to Whiten Teeth the Healthy Way

LEES HOE JE JE TANDEN BLEEKT

OP EEN GEZONDE MANIER

De beste tip is om te zoeken naar een bleekbehandeling die het gebit niet te sterk uitdroogt en toch een blijvende en betrouwbare kleurverandering geeft. Bedenk ook dat poetsen met een blekende tandpasta oppervlakkige verkleuringen kan tegengaan. Lees voor meer tips onze blog, via de onderstaande link.

Trusted by Researches Icon
Vertrouwd door onderzoekers

Het is het meest onderzochte en geteste merk bleekproducten.

People First Planet Friendly Icon
Met oog voor mens en planeet

De gezondheid van uw gebit staat bij ons voorop, niet het maken van winst. Ook zijn onze verpakkingen recyclebaar en bestaan ze zoveel mogelijk uit hergebruikte materialen.

Love Science Icon
Wij houden van wetenschap

Al onze producten zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten op het gebied van wetenschap en technologie.

Badge Icon
Vaak geïmiteerd, maar nooit geëvenaard

Wij beschikken over de meeste patenten, meer dan ieder ander professioneel bleekmerk. Velen benijden ons om onze flexibele formules.

Trophy Icon
Meer dan 50 onderscheidingen

Opalescence-bleekproducten hebben meer prijzen gewonnen dan andere merken. Heel veel tandheelkundige organisaties vinden ons merk goed.

Meer dan 30

jaar uitstekende resultaten

Meer dan 100

miljoen stralend witte glimlachen

In meer dan 125

landen verkrijgbaar

Al meer dan 50

onderscheidingen

GELOOF ONS NIET OP ONS WOORD

Lees wat onze klanten van over de hele wereld zeggen over Opalescence™-bleekproducten.

Opalescence Go Logo
Trouwe klant voor de rest van mijn leven!

Mijn tandarts heeft uw product in het assortiment en raadde het mij aan! Ik gebruik het nu ongeveer drie maanden, af en aan! Het is ongelooflijk!!!!!! Trouwe klant voor de rest van mijn leven!

Beoordeling bleekbehandeling Opalescence Go™

Opalescence Go Logo
Dit is absoluut het beste bleekproduct dat verkrijgbaar is!

Ik werk in een tandartspraktijk en we verkopen deze bleekbehandeling daar. Het is absoluut het beste bleekproduct dat verkrijgbaar is!

Beoordeling bleekbehandeling Opalescence Go™

Opalescence Go Logo
Ik wil er alleen nog maar meer door glimlachen!

Ik ben heel blij met het resultaat na het gebruik van de bleekbitjes van Opalescence Go! Maar de grootste verandering is dat mijn glimlach nu past bij mijn stemming en energie en dat ik alleen nog maar meer wil glimlachen!

Beoordeling bleekbehandeling Opalescence Go™

Opalescence Go Logo
Uw product is perfect voor wie het druk heeft!

Uw product is perfect voor wie het druk heeft! Ik draag mijn bleekbitjes zelfs vaak ’s ochtends op het werk en ik vind het heel prettig dat ik er gewoon mee kan praten en dat bijna niemand merkt dat ik ze draag.

Beoordeling bleekbehandeling Opalescence Go™

Opalescence PF Logo
Betrouwbaar en effectief

Ik ben zelf tandarts en beveel deze aan al mijn patiënten aan. Het is een betrouwbare en effectieve bleekgel voor gebruik in bleekbitjes. Ik gebruik hem zelf om de dag en daarna een keer per week als onderhoudsdosis. Ik zou er zeker opnieuw voor kiezen!

Beoordeling bleekbehandeling Opalescence™ PF

Opalescence PF Logo
Beter dan al het andere spul dat verkrijgbaar is!

Dit spul doet wonderen! Ik heb de bitjes laten maken toen ik jaren geleden als tiener geen beugel meer hoefde en de gel is altijd beter gebleken dan al het andere spul dat verkrijgbaar is. Ik gebruik het een paar keer per jaar om mijn gebit parelwit te houden.

Beoordeling bleekbehandeling Opalescence™ PF

Opalescence Toothpaste Logo
Geweldig! Een witter gebit zonder ongemak. Dit is hem!

Ik wilde eigenlijk helemaal geen blekende tandpasta meer gebruiken. Ze voelden altijd branderig aan op mijn tong en zorgden ervoor dat mijn ogen en neus bleven lopen, tot wel een kwartier nadat ik ze had gebruikt. Maar dit product is geweldig: het bleekt mijn tanden net zo goed als die scherpe producten van de drogist, maar is wel prettig in het gebruik. Ik gebruik deze tandpasta nu als mijn normale tandpasta, wat enorm helpt om het resultaat van mijn bleekbehandelingen in stand te houden. Ik raad iedereen aan het ook te proberen!

Beoordeling Opalescence™ Whitening Toothpaste

Opalescence Toothpaste Logo
Kan niet meer zonder!

Opalescence™ is echt een blekende tandpasta. Andere merken beweren dat ook, maar ze kunnen het niet onderbouwen. Een paar jaar geleden was mijn Opalescence-tandpasta een keer op en besloot ik om een van de andere merken te proberen. Al na een paar maanden was mijn gebit zichtbaar doffer en iets geliger van kleur. Nu zorg ik dat ik altijd genoeg Opalescence in huis heb en heeft mijn gebit op het meetinstrument van mijn tandarts een heel mooie, witte kleurtint.

Beoordeling Opalescence™ Whitening Toothpaste

Opalescence Toothpaste Logo
Wittere tanden, frisse adem, schone mond.

Dit is de beste tandpasta die ik ooit heb geprobeerd. Ik kreeg een probeertube mee van mijn mondhygiënist. Eerst twijfelde ik nog. Maar deze werkt echt. Ik gebruik hem dagelijks en wil niet meer terug naar mijn oude tandpasta. Ik kan dit echt iedereen aanraden die wittere tanden wil. Je mond voelt er zo schoon door.

Beoordeling Opalescence™ Whitening Toothpaste

Illustration of Opalescence Product Family

VIND HET BLEEKPRODUCT DAT VOOR U HET BESTE IS

Marker Stroke

Er zijn veel verschillende merken waarmee je je tanden kunt bleken. Veel daarvan werken goed, maar zijn ze ook veilig? Opalescence™ is meer onderzocht dan elk ander bleekmerk ter wereld. Het heeft alle producten in huis waarmee u de stralende glimlach krijgt die u zoekt.

Vind de beste bleekoptie→

Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer Opalescence Teeth Whitening Customer